Zoek
RSS

Al onze prijzen en nominaties

3e Lekkerste Brabantse Worstenbroodje 2022

In de competitie van het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje 2022 is het Barry gelukt om 3e te worden. Dit is het hoogst haalbare in deze competitie met het huidige reglement. Ontzettend TROTS op deze prestatie!

...
2e BESTE Echte Bakker 2023
2e BESTE Echte Bakker 2023
Opnieuw zijn wij in de prijzen gevallen! Wederom met de BESTE kwaliteit, zijn wij nipt geen BESTE Echte Bakker geworden, maar bijzonder TROTS op deze prestatie. KWALITEIT is voor ons het beangrijkste! Daar komen klanten voor terug. Van der Steen staat voor KWALITEIT en dat PROEF je!
BESTE ECHTE BAKKER 2022 / 2019 /2013
BESTE ECHTE BAKKER 2022 / 2019 /2013
TROTS op dit behaalde resultaat 3x BESTE ECHTE BAKKER! Winnen is een prestatie, maar aan top blijven is ongekend! Onze prijzen op een rij van de afgelopen 7 jaar: 2023 - 2e Beste Echte Bakker (BESTE kwaliteit) 2022 - BESTE Echte Bakker (BESTE kwaliteit) 2021 - CORONA 2020 - 2e Beste Echte Bakker (BESTE kwaliteit) 2019 - BESTE Echte Bakker (BESTE kwaliteit) 2018 - 3e Beste Echte Bakker 2017 - 2e Beste Echte Bakker Wij zijn lid van het Echte Bakkersgilde sinds 1 mei 1980.
BESTE ECHTE BAKKER 2022
BESTE ECHTE BAKKER 2022
YES het is weer gelukt om BESTE ECHTE BAKKER te worden. Met een constante kwaliteit (wij staan al jaren bovenaan met onze kwaliteit) en een mooie uitnodigende winkel hebben wij de meeste punten behaald. Ontzettend TROTS om voor de 3e keer BESTE Echte Bakker te zijn!
2E BESTE ECHTE BAKKER 2020
2E BESTE ECHTE BAKKER 2020
En opnieuw is het feest in Made! De laatste jaren draaien wij mee in de top van de Beste Echte Bakkers in Nederland. Een bijzonder mooi compliment voor ons team. Dit jaar hebben wij op een haar na de overwinning moeten afgeven, maar met onze kwaliteit hebben wij wel als beste gescoord dit jaar! Het is erg bijzonder om jaar na jaar bij de top te horen, tevens is dit een bevestiging naar onze klanten dat wij altijd naar perfectie streven. Daarom profiteren ook onze klanten van deze overwinning. De komende 4 weken hebben wij iedere week een nieuwe aanbieding, waarbij 2 geselecteerde producten gratis worden weggegeven.
BESTE ECHTE BAKKER 2019
BESTE ECHTE BAKKER 2019
Eindelijk is het ons weer gelukt om de BESTE Echte Bakker van Nederland te worden. Na deze prijs in 2013 te hebben gewonnen, hebben wij de laatste jaren altijd in de top 10 gestaan, waarin wij in 2017 2e en vorig jaar 3e zijn geworden. Een bevestiging van onze constante kwaliteit en inzet. Inmiddels hebben wij een team van zo’n 30 personen om ons heen vergaard, waarmee wij in staat zijn te groeien en onze kwaliteit hoog te houden. TROTS zijn wij dan ook op deze prestatie dat wij zien als een bekroning op ons werk, de mooie samenwerkingen en bovenal het geweldige team met wie wij dit samen hebben bereikt!
Van der Steen wint Bronzen Schieter 2018
Van der Steen wint Bronzen Schieter 2018
Apeldoorn – Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van het Echte Bakkersgilde op dinsdag 16 januari in Theater Orpheus is de uitslag van de Beste EchteBakker 2018 bekend gemaakt: Van der Steen, De Echte Bakker uit Made wordt derde en wint de Bonzen Schieter. Gommans uit Sevenum wordt eerste en Toet uit Apeldoorn behaalt de tweede plaats. Van der Steen uit Made is al vanaf 2013 in de top van de ranking van deEchte Bakkers te vinden. En de broers Barry en Jeroen weten wat winnen is want na de Gouden Schieter in 2013 haalden ze ook al verschillende keren het hoogste podium in de productcompetities. Afgelopen december nog wonnen ze goud met hun kerststol.
KAMPIOEN KERSTSTOL 2017
KAMPIOEN KERSTSTOL 2017
Van der Steen bakt beste Kerststol van Nederland Spannende strijd kerststollencompetitie Echte Bakkersgilde WAGENINGEN – Van der Steen, De Echte Bakker haalt de hoofdprijs in de kerststollencompetitie naar Made. Na de tweede plaats in 2015 is nu het goud voor de broers Barry en Jeroen van der Steen. “Deze prijs hadden we nog niet en wilde ik heel graag hebben,” aldus een blije Jeroen van der Steen. John Treur uit Oudewater behaalt de tweede plaats en het brons gaat naar Van Walderveen in Geldermalsen. De keuring De vakjury, bestaande uit Nico Bloem, Baktechnisch adviseur van meelleverancier Meneba, Wietse Schiere, MeesterBoulanger en werkzaam bij Koopmans Meel en de keurmeester van het NBC, spreekt van een spannende strijd in de top van het klassement.
2de Beste Echte Bakker van Nederland
2de Beste Echte Bakker van Nederland
Als lid van het Echte Bakkersgilde worden onze producten door het jaar heen gekeurd en worden cijfers toegekend aan de producten. Het gemiddelde van deze cijfers vormt mede het eindoordeel voor de kwaliteit van de producten. Samen met de beoordeling van de winkel, wordt de Beste Echte Bakker van Nederland benoemd. In 2017 zijn wij de trotse winnaar van de Zilveren Schieter, 2e Beste Echte Bakker van Nederland. Wederom een top prestatie welke bij samen met ons team hebben behaald.
Lekkerste brabantse worstenbroodje ?
Lekkerste brabantse worstenbroodje ?
In 2017 zaten we weer bij de laatste 10 finalisten voor het lekkerste brabantse worstenbroodje. Aan de strijd om het lekkerste brabantse worstenbroodje deden 36 professionals mee (33 bakkers en 3 slagers) , 38 thuisbakkers en 34 leerlingen. per categorie gingen 10 profs, 5 thuisbakkers en 5 leerlingen door naar de Rooi Pannen in Eindhoven waar de finalisten ter plekke hun worstenbroodje moesten bakken. Alle ingezonden worstenbroodjes zijn beoordeeld door 12 jury leden bestaande uit 6 vakjuryleden en 6 consumenten. Uit alle inzendingen zijn we 3de geworden.